HTML

Kutat asok Londonban

Piackutatas, elmenyek, miegymas.

Friss topikok

  • grimbusz: @drDankó: Elvileg Division5, de tenyleg nincs fent a halon az idei szezon meg. Mindenesetre ma Blo... (2011.05.10. 11:13) MB vs. MTV
  • ariza: Küldjek Cserpes Trudit? :) (2010.12.26. 17:38) Kipufog
  • ariza: 45 perc? A térképen nem tűnt olyan nagynak az iroda-lakás közti távolság. Tényleg k. nagy város... (2010.11.07. 21:11) Elmenyek

Linkblog

Emberek - elso fejezet

2010.10.31. 22:22 grimbusz

Oktober 23., du 15:10, leszallt a gep. A kozutalatnak orvendo otthoni ceg embere mar vart a kisbusszal, es elhozott a szallasra.

A szallas akkor nem tunt gaznak, bar a szoba maga egy kis lyuk,ami egy embernek eleg maximum, de meg kell osztanom meg valakivel. A-val, aki most vegezte a foiskolat, es kijott szerencset probalni, nyelvet tanulni. A alapjaraton normalis, joindulatu, de nagyon emlekeztet Ferire, egy volt kollegamra: stilusban, habitusban, gondolkodasban, hanghordozasban. Bar A sosem vallana be, de eleg erosen Jobbikos felhanggal beszel, amikor politikarol, vagy masrol beszelgetunk. A egy videki kisvarosbol szarmazik, van egy occse, tanitonak tanult. Picit vicces, amikor arrol panaszkodik, hogy tanitokent nem vettek fel pl a Katasztrofavedelemhez. Kedvenc szava a filantrop. Filantropnak tartja magat, de a lakasban fel nem mosna. Amikor arrol van szo, hogy adofizetes, o azt vallja, hogy a magyar allamnak nem fizet adot, mert nem kapott semmit az orszagtol. Az tehat nem szamit, hogy az allam tanittatta, stb.

A masodik ember, akivel talalkoztam, idosebb An. Idosebb An alezredes vagy mi volt a magyar hadseregben. 50 eves, azaz mar nyugalmazott alezredes. Tobb, mint egy honapja jott ki Londonba. Az oreg valaha a Szu-ban tanult raketa, vagy villamosmernokkent, vagy minek. A hadseregbol hozta a rendszeretetet, es probal picit rendet tartani a hazban, de nem nagyon megy. Hosszu tavra gondolkodik, most biztonsagi orkent dolgozik, de 2012-re tervez, az olimpian akar mar valami manager lenni.

Aztan itt van ifjabb An is. Ifjabb An informatikus, hogy pontosan mit csinal nem ertem, de nem is ez a lenyeg. O az, akivel legjobban megertem magamat. Vele, meg A-val. Ifjabb An lakasra gyujt, ez hozta Londonba, meg a parja is az orszagban van, igy a ket lehetoseg kozul (Svajc, vagy Anglia) ezt valasztotta.

A2 regen egy duci lany volt, mutatta a fotoit. Most meg egy csinos fiatal lany, aki egy csokiboltban dolgozik. Kiralyi hely lehet, mivel kiralyi csaladoknak keszitenek csokis talakat, muranoi marvanyokbol keszult talkakba tesznek bonbonokat es mindezt kezzel.

E nagyon jol beszel angolul, gyonyoru a kiejtese, bar szamomra tul eros szemelyisege van a lanynak. Azt mondja, neki mindenben igaza van. Teved, ugyanis nekem van mindig igazam. Na jo, ez csak vicc. E okosnak, tanultnak, intelligensnek tunik. Nem tudom, hogy mi hozta Angliaba.

At egy nagy gyereknek tunik, de jo fej, majdnem mindig vidamnak tunik. Felszolgalokent, vagy valami hasonlokent dolgozik egy ugynoksegen keresztul.

Szólj hozzá!

Címkék: a e lakotarsak at an a2 ifjabb idosebb

A bejegyzés trackback címe:

https://mrlondon.blog.hu/api/trackback/id/tr942412607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása