HTML

Kutat asok Londonban

Piackutatas, elmenyek, miegymas.

Friss topikok

  • grimbusz: @drDankó: Elvileg Division5, de tenyleg nincs fent a halon az idei szezon meg. Mindenesetre ma Blo... (2011.05.10. 11:13) MB vs. MTV
  • ariza: Küldjek Cserpes Trudit? :) (2010.12.26. 17:38) Kipufog
  • ariza: 45 perc? A térképen nem tűnt olyan nagynak az iroda-lakás közti távolság. Tényleg k. nagy város... (2010.11.07. 21:11) Elmenyek

Linkblog

Kipufog

2010.12.22. 12:59 grimbusz

Agyatlansag a kobon.

Azert kedves felebarataim itt a kapitalizmus fellegvaraban sem kolbaszbol van a kerites, es bizony itt is vannak trollok, bunkok, es persze "kedves magyarok" is.

Ilyennel hozott ossze a sorsom mostanaban parszor. ime egy kis valogatas.

Az, hogy London nemely resze egyszeruen mocskos, azt mar emlitettem. Felenk (Turnpike Lane station kornyeke) pl kifejezetten jo napnak indul, ha a metroallomasig (kb 500 meter), egy kezemen meg tudom szamolni az eldobott nagy darab szemetet. Marmint kolasdoboz, hamburgeres doboz, sultkrumplis zacsko, stb. Es mivel bizonyos okokbol eleg sok a kornyeekunkon a csirkes, akiknel folyton ki van irva, hogy 'halal', ezert foleg ilyen csirkes burger dobozokat latni. Nem vagyok egy hatalmas rendmanias, de ez egyszeruen kikeszit.

Tegnap a helyi bevasarlokozpontba neztunk el, ott van gy baromi oclso ruhabolt, Primark. 5 par zokni 2-5 font kozott leledzik. Na szoval a boltban a ruhak kb 5-10%-a a foldon, a mocsok kezzel foghato, es mikozben sorba alltunk a penztarnal, a mogottunk levo kedves holgy folyton a nyakamra jott, nekem loki a taskajat, kosarat, ralep a sarkamra, az elottunk levo meg leveri a polcrol a zoknit, majd berugja a polc ala. Mer ugyebar belehalt volna, ha felveszi??? Nem tudom, de az ilyen minek megy vasarolni? Otthon is ezt csinalja? Ha leveri a ruhajat, akkor berugja a szekreny ala?

Magyar bolt: Igen, van, es echte magyarok vezetik, nem csak mondvacsinaltak. Van majdnem minden, de azert az arak dobbenetesek. Multkor vettunk egy Milli vajkremet, egy kis csomag sajtos Fustlit, 15 deka Karavant es 5 dkg elesztot, es ez volt 4.57. Sajnos rendes boltban meg nem talaltunk vajkremet, se fustolt sajtot, se pulykavirslit, igy neha kenytelenek vagyunk eljonni ide. De a legviccesebb, hogy egy csomo CBA termek van. Miert pont CBA??? Mar ide is betette a labat?? Vicces. De legalabb van tarhonya, szaloncukor (igaz, valami gagyi marka csak), Traubi, Pilota, Pottyos rudi es Guru, hazai savanyusag, halaszlesuritmeny. Szoval a lenyeg.

Es az uj kedvencem. Akartunk venni telefont. Ujat, kettot, havi szamlasat, mert azzal jobban jarnank. Ki is neztuk, hogy melyik szolgaltato, melyik havi tarifaja lenne az. Ehhez nem is kell mas, mint a bankkartyam es az ID-m. Odaadom, majd mikozben beszelgetunk, az az uzenet jelenik meg, hogy declined. Nezek, vajon miert? Kerdem az eladot. O azt mondja, nem tudom, nezzem meg az experian.co.uk oldalon. mar itt kezdett idegesiteni, hogy o mi a rakert nem tudja nekem megmondani? Na mindegy, felmegyek este a honlapra, regisztralom magam, majdhogynem csak az IQ-m negyzetgyoket nem kertek el, aztan a vegen: ket nap mulva jelentkezunk. Grrrrr!!! Na jo, kivarom. Megjon a valasz. Kinyitom: kuldje be ezt, meg azt, es annak, meg ennek a masolatat, es akkor kb 2 heten belul jelentkezunk. Anyad! gondolom magamban. Alul e-mail, irok nekik. Na, legyszi! Mit tudtok javasolni, ez a szitu, ilyenkor mi van? Valasz e-mail: lasd fent. Irok nekik azonnal: De nem ertitek??? Ez es ez a szitu!!!! Valasz e-mail 30 perc mulva: lasd fent. Ezek el se olvassak, csak ideloknek valami egyenvalaszt? Mi a rak van???

Na de legalabb ma vegre egyedul tudtam intezni, egy ugyfelhivast, es ugy nez ki, jol ment, mert a ceg meg az ugyfelunk. :-) Na de komolyan: elegedettnek tunt, ertelmesen el tudtam magyarazni, hogyha a Post testben jo a reklam, attol meg megeshet, hogy az AI-ja relative nem lesz olyan magas. Igy is hozza az atlagot. Mondom neki, esetleg mas minta, ha baromit sokat koltotok rovid ido alatt, vagy ha msa is kommunikal abban az idoben. Plusz az ad awareness az csak egy reach szam, mig a GRP az reach*frequency.

Szerencsere megertette, elfogadta, igy most mindenki happy. En meg holnaptol szabin.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mrlondon.blog.hu/api/trackback/id/tr72532302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ariza 2010.12.26. 17:38:13

Küldjek Cserpes Trudit? :)
süti beállítások módosítása