HTML

Kutat asok Londonban

Piackutatas, elmenyek, miegymas.

Friss topikok

  • grimbusz: @drDankó: Elvileg Division5, de tenyleg nincs fent a halon az idei szezon meg. Mindenesetre ma Blo... (2011.05.10. 11:13) MB vs. MTV
  • ariza: Küldjek Cserpes Trudit? :) (2010.12.26. 17:38) Kipufog
  • ariza: 45 perc? A térképen nem tűnt olyan nagynak az iroda-lakás közti távolság. Tényleg k. nagy város... (2010.11.07. 21:11) Elmenyek

Linkblog

Fejlemenyek

2010.12.10. 00:03 grimbusz

Uj lakas: Jo, csak hideg.

Ezek az angolok nem kepesek rendesen futeni??? Vagy nem ismerik a futes fogalmat? Egyszeruen a lakas is hideg, az elozo is az volt mondjuk, a munkahelyen sincs hu de jo ido. Eszem megall.

 

Uj lakotars: Igen, megerkezett, vegre megjott. Szegeny, nem tudom, hogy fogja birni. Igyekszem hihetetlenul turelmesnek lenni, de remelem, hamar talal majd pozitiv dolgokat is itt. Mert eddig csak az van, hogy ez sem igy van otthon, ez sem ugy. Ez sem jo, az sem jo. Na de remelem, majd belerazodunk. En mindenesetre igyekszem.

 

Uj munka nincs, csak az eddigiek. Nem bonyolult ugyfelek, es nem is nehez a kutatas sem, igazabol, egyszeruek, mint a faek: tracking es Linkek valtogatjak egymast, de valahogy mindig becsomagoljak valami kis erdekessegbe. Egy kis Millward-os POV, egy kis kitekintes, most a ceg sajat reklamjait vagtuk ossze, hogy lassak milyen inkonzisztens a kommunikaciojuk. Ez annyira tetszett az ugyfelnek, hogy elkertek a filmet is a prezi melle, es hasznalni akarjak. Mondjuk nem azert, de tenyleg jol csinaltuk meg Jemallal.

 

Mult heten iskolai charity het volt. Osszesen kb 500 fontot gyujtottunk ossze. Volt a vegen tombola is, mindenfele aprosagot lehetett nyerni, en nyertem a GSK jovoltabol az Aquafresh kis csomagot. Kiraly! :-) Mert ha mondjuk azt nyerem, hogy Andrew foz nekem teat, azzal sokra nem megyek. Nem jon be a tejes tea.

 

Masik Andrew viszont mar BP-en van. Baratnojevel elmentek hetvegere. Mondtam nekik, hogy Szechenyi, Costes es Nagyi palacsintazoja. Ezeket latni kell. Mondjuk meg a nagycsarnokot mondanom kellett volna, de mar mindegy.

 

Mai sztori. Iszonyat fejfajassal ebredtem, amihez hanyinger is parosult. Emiatt kesessel indultam a megbeszre a kis indiaiakhoz, akik most eppen nem autot gyartanak, hanem teat. 2 ora metro, aztan meg ott a helyszin kozeleben 40 perc rohangalas, amig megtalaltam az irodaepuletet. Amikor sietve odaerek, Kay mar jon ki. Latja, mennyire kivagyok, mondja, hogy azonnal menjek haza. Vegulis a gepert meg bementem, de utana hazajottem. Jaj, es holnap csak egy sima papirt kell kitoltenem, es ennyi a betegsegrol a riport. Marmint ha 5 munkanapnal kevesebb a hianyzas.

 

Hetvegen pizzat kene sutni, meg tejszines csirkemellet. Ez a terv legalabbis.

Remeljuk, bejon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrlondon.blog.hu/api/trackback/id/tr432505729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása