HTML

Kutat asok Londonban

Piackutatas, elmenyek, miegymas.

Friss topikok

  • grimbusz: @drDankó: Elvileg Division5, de tenyleg nincs fent a halon az idei szezon meg. Mindenesetre ma Blo... (2011.05.10. 11:13) MB vs. MTV
  • ariza: Küldjek Cserpes Trudit? :) (2010.12.26. 17:38) Kipufog
  • ariza: 45 perc? A térképen nem tűnt olyan nagynak az iroda-lakás közti távolság. Tényleg k. nagy város... (2010.11.07. 21:11) Elmenyek

Linkblog

Elmenyek

2010.11.07. 01:15 grimbusz

Emberekrol mar meseltem, munkarol is egy keveset, most egy rovid esti szosszenet jon az eddigi elmenyekrol.

A lakasrol mar irtam, hogy borzalom.

Majd teszek fel kepet. Legyen eleg annyi, hogy a nagyszeru magyar ceg 16 embert zsufolt be egy kis lakasba, ahol sacc/kb max 8-10 ember ferne el. De nem ez a hatalmas tragedia, hanem hogy borzalmas a kero allapota, es senki sem hajlando takaritani. Az emberek tobbsege munkat keres, vagy valami ugynoksegen keresztul keres munkat/dolgozik.

Ami volt eddig: 3. napomon, Oktober 25-en este megcsodalhattam a metro alagutat belulrol. Es nemcsak a metrobol, hanem a sineken setalva.

Ugyanis egy no egy transzvesztita ferfit a vonat ele lokott a King's Crosson. Ennek kovetkezteben a szerencsetlenul jart feri/no a helyszinen meghalt, mig a metro, amivel utaztam megallt a Caledonian road es a King's Cross kozott. Egy ora varakozas utan jott a metrovezeto, es kozolte, hogy akkor seta. Marminthogy amikor megjonnek a biztonsagiak, akkor a sineken elkezdunk huszas csoportokban visszasetalni a Caledonian allomasra.

A sztorirol bovebben: http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/8088525/Kings-Cross-tube-murder-inquiry-after-transvestite-pushed-under-train-by-friend.html

Es ez igy is tortent, a lekapcsolt sinek kozott egy kilometert visszasetaltunk. Mindenesetre kevesen mondhatjak el a harmadik napjukon, hogy ezt lattak mar.

Elso csutortokomon Halloween buli volt a cegnel, es ennek oromere atalakitottak a csapatokat. Eddig torzsekbe szervezodtunk, es en a Transformers torzsbe nyertem felvetelt, de mostantol csoportok lesznek, mint otthon is.

Ez volt ez egyik hir azon a napon. Masik, hogy szegeny CJ, kollegina, eltorte a terdet, vagy valamit ott a kozelben. Azota mar a heten bebicegett ketszer, szoval ugy nez ki, meg iden helyrejon.

Tovabbi elmenyek: London nagy. Jo, ezzel sok ujat nem mondtam. De a napi 45 perces utazasom, meg jonak szamit. Aztan amikor sztrajkkoltak a metrosok (nem, nem fizetesemelesert, hanem azert, hogy munkahelyeket vedjenek meg), kb 2:40-be telt, mire beertem. Ordenare nagy dugo volt a varosban. Szerintem a kerekparosok mindnekit legyoztek aznap a gyorsasagot tekintve. Allitolag aznap konnyitettek a Borsi bike-ok regisztraciojan is, de itt felenk nincs ilyen allomas. Plusz a fizikumom miatt talan meg lassabban ernek be.

Mindenenestre November vegen meg varhato ujabb sztrajk, meglatjuk, hogy lesz.

ELkezdtem finomakat fozni. Lakotarssal krealtunk gombapaprikast, errol lathatott a nagyerdemu kepet a fb-on.

Aztan ma zoldsegleves volt soron, holnap makaroni lesz.

Muzeumok: szamomra a total dobbenet, hogy a British museum es a National Gallery is ingyenes. Na jo, van becsuletkassza, de meg igy is 3 fontbol kijon az ember, es latja Monet vizililiomjait, Van Gogh napraforgoit, stb.

Mara ennyi, bucsuzoul par kep a Trafalgarrol es a kozelbol, en kovettem el egy nem tul jo geppel, szoval a minoseget nem garantalom.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mrlondon.blog.hu/api/trackback/id/tr872429611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ariza 2010.11.07. 21:11:06

45 perc? A térképen nem tűnt olyan nagynak az iroda-lakás közti távolság. Tényleg k. nagy város...
süti beállítások módosítása