HTML

Kutat asok Londonban

Piackutatas, elmenyek, miegymas.

Friss topikok

  • grimbusz: @drDankó: Elvileg Division5, de tenyleg nincs fent a halon az idei szezon meg. Mindenesetre ma Blo... (2011.05.10. 11:13) MB vs. MTV
  • ariza: Küldjek Cserpes Trudit? :) (2010.12.26. 17:38) Kipufog
  • ariza: 45 perc? A térképen nem tűnt olyan nagynak az iroda-lakás közti távolság. Tényleg k. nagy város... (2010.11.07. 21:11) Elmenyek

Linkblog

Munka - elso fejezet

2010.11.03. 00:09 grimbusz

Kezdenek mar munkat is adni a kollegak. Kb egy hetbe tellett.

Ma voltunk ket kolleginaval a teas cegnel, amit at fogok venni H-tol, mert H a honap vegen elmegy szulesi szabadsagra. Kis kitero: H December 17-re van kiirva, es November vegeig dolgozik. Nekem ugy remlik, hogy otthon maskent van, de azert nem vennek ra merget. Utana elvileg 9 honapig lesz tavol, de kozben havi 1-2 napot dolgozik/dolgozhat, hogy tudja mi tortenik az ugyfellel.

A teas ugyfellel a prezi hihetetlenul gyorsan lement. Volt vagy 50 oldal az egesz, trackinget prezentaltunk nekik, meg a mediaugynokseguknek. A ceg sokaig nem kommunikalt, es most ujra elkezdett, egy nagyon elvezetes, jol markazott kommunikacioval jott elo. Mondjuk nem volt nehez, mivel egy regi brand cue-t poroltak le. Ez mondjuk erdekes lehet az otthoni cegek eseteben is, hogy hogy lehet visszahozni egy korabban jol mukodo kreativ otletet.

A prezi maga szerintem nem volt olyan nagy durranas, de erdekes volt, hogy sokkal tobb kommunikacios anyagot teszteltek, de leginkabb tobbfajtat: TV reklamot, postai dm-et, outdoor-t, es kicsit a web contentet is kapirgaltuk. A sima brand health sokkal kisebb hangsulyt kapott.

Az anyag nekem nem volt nagyon melyenszanto, de mivel negyedevente talalkoznak/talalkozunk veluk, ezert ezek az anyagok allitolag sokkal inkabb aktualis attekintest nyujtanak a marketingcsapatnak.

A legtobb kutatas amugy CAWI-n megy, ahogy ez is. Vicces, hogy csinalunk egy ajanlatot negy orszagra, mind a negy fejlodo orszagnak szamit, es ott is a CAWI paneleket keresik a kollegak. Ezen jot mosolyogtam, aztan megegyeztunk, hogy ott vegulis PAPI lesz, mert az elerheto. Ha jol emlekszem, meg CAPI sem nagyon megy.

A ceg amugy szamomra ordenare nagy. A londoni irodaban csak CS van, bar itt ide tartozik a PM is, es ez kb 90-95 ember. Csak kvantit csinalunk, kvali nem nagyon van, vagy legalabbis nem tapasztaltam. Az ajanlatiras ugy tunik nem olyan surgos, mint otthon, mivel van olyan ugyfel, akinek a jovo het elejen, kb 3 het utan adunk egyet K-val. Ez szamomra meglepo, az otthoni ugyfelek nem ehhez szoktattak, hanem az "E-mailben is jo lesz, csak kuldd at holnap!", meg a pentekre kell egy Tracking ajanlat, es ma kedd van szituaciokhoz.

A kollegak kozul K tunik a legokosabbnak, de valoszinuleg sokaig ezt nem fogom tapasztalni, mivel atszervezik a CS-t, es csoportok lesznek, az eddigi tribe-ok helyett,  es mas csoportokba kerultunk.MIndezt csutrotokon a halloween partyn jelentettek be, marmint az atszervezest. Ennek emlekere CJ szervezett egy utolso ebedet a Transformers tribe-nak, amibe en is felvetelt nyertem, de szegeny feje esett egy hatalmasat a bulin, es most otthon pihenteti a terdet, ami eleg csunyan nezett ki. Illetve nem nezett ki sehogy, mivel nem lattam a terdet kituremkedni ott, ahol lennie kellett volna.

A munka mellett lakaskeresesben vagyok nagyon, mivel a draga magyar ceg 15 embert tett be a max 8 emberre megfelelo kecoba, es ehhez kepest 18-an lakunk benne. Harman pluszban csatlakoztak. Es mindehhez a tisztasagra is erosen lehet panaszkodni, mivel a kutya sem takarit.

Na most kicsit elkanyarodtam a mai tematol, a munkatol.

 

Egy reklam, szigoruan nem az ugyfeltol.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mrlondon.blog.hu/api/trackback/id/tr432418524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása